Fasticon Kompetens har knutit till sig tre erfarna och meriterade medarbetare till kontoret i Göteborg.

– Sedan jag började här för ett och ett halvt år sedan ser vi en allt större efterfrågan på våra tjänster, inte minst på interimsidan. Vi har de flesta av de stora bygg- och fastighetsbolagen som kunder och det känns mycket bra att kunna möta den här efterfrågan med tre mycket duktiga rekryteringskonsulter, säger Gitte Frost, Regionchef för Fasticon Kompetens Väst.

De tre nya medarbetarna är:

Ann-Britt Hall, som i sex år har varit HR-chef på fastighetsbolaget Willhem.

– Ann-Britt är helt perfekt för oss. Hon har stor erfarenhet av både rekrytering och fastighetsbranschen. Hon har redan börjat och fått en väldigt bra start hos oss, säger Gitte Frost.

Lotta Magnusson, som bland annat har sex år på rekryterings- och bemanningsföretaget Aptera bakom sig. Hon har dessutom erfarenhet av marknadsföring och försäljning och ledande positioner.

Goce Kostovski, som närmast har drivit eget företag som rekryterare med inriktning mot bland annat fastighetsbranschen och ingenjörssektorn. Även Goce Kostovski har en bakgrund inom försäljning.

– Fasticon Kompetens ambition är att vara det självklara valet när det gäller kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen. Med den här satsningen kan vi verkligen stå för att vi är ledande även i Göteborg, avslutar Gitte Frost.

 

För frågor kontakta:
Gitte Frost
Regionchef Väst
0766-396 370
gitte.frost@fasticonkompetens.se