Fasticon Kompetens gör en digital satsning som underlättar och förenklar för både kandidater och kunder. Bolagets nya jobbportal är integrerad med en helt ny CV-databas.

– Vi har utvecklat en modern mobilanpassad och användarvänlig plattform som främjar tvåvägskommunikation istället för envägskommunikation. Det här är en milstolpe för oss och en stor förbättring för våra kunder och 19 000 kandidater. Vi kommer under hösten ha löpande förbättringar och utveckling av cv-databasen för att skapa framtidens ansökningsportal, säger Jeanette Kanka, som ansvarar för kandidatflödet på Fasticon Kompetens.

Fasticon Kompetens har ambitionen att vara ledande på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn, och därför är det en självklarhet att ligga i framkant digitalt. Den nya jobbsajten fasticonjobb.se är uppbyggd så att sajten hela tiden ska vara levande och kunna byggas på med nya funktionaliteter.

– Vår utgångspunkt har varit att ta fram en portal som inte bara är naturlig att besöka när du söker nytt jobb. Det här är en plattform och ett forum för att bygga relationer mellan oss, kandidaterna och kunderna. Förutom lediga jobb och karriärrådgivning kan det framöver handla om flera andra tjänster. En plattform för personlig utveckling inom samhällsbyggnadssektorn, säger Susanne Åhlén, vd för Fasticon Kompetens.

 

För frågor kontakta:

Susanne Åhlén
Vd Fasticon Kompetens
Tel: 073-415 43 15
E-post: susanne.ahlen@fasticonkompetens.se