Fasticon Kompetens förstärker styrelsen

Stefan Dahlbo och Per Berggren tar plats i Fasticon Kompetens Holdings styrelse.

Stefan Dahlbo går in som styrelseordförande då nuvarande ordförande Ola Gunnarsson har tillträtt som vd för SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum. Ola kommer dock kvarstå som styrelseledamot.

– Jag ser fram emot att ta över som styrelseordförande. I min roll som vd för Byggmästare Anders J Ahlström Holding har jag fått bekanta mig med Fasticon Kompetens Holding. Det är en organisation som besitter stor kompetens och som står inför en mycket intressant utveckling och expansion, säger Stefan Dahlbo.

– Vi är mycket tacksamma för Olas insatser som styrelseordförande. Hans engagemang, erfarenhet och kompetens har betytt mycket för bolaget och jag är väldigt glad över att han fortsätter i styrelsen, säger Jonas Gustavsson, grundare och delägare i Fasticon Kompetens Holding.

Även Per Berggren tar plats i Fasticon Kompetens Holdings styrelse. Per är en känd profil i fastighetsbranschen och har en bakgrund som vd för bland andra Hemsö och Jernhusen. Per är i dag arbetande styrelseordförande i Slättö Förvaltning och har även flera andra styrelseuppdrag.

– Jag har, i mina tidigare roller, varit kund till Fasticon Kompetens och tycker om bolagets sätt att arbeta. Det ska bli roligt att vara med och utveckla verksamheten ytterligare, säger Per Berggren.

Michael Karlsson, advokat på Mannheimer Swartling, kvarstår som ledamot i styrelsen.

 

För mer information kontakta:

Jonas Gustavsson
Koncernchef Fasticon Kompetens Holding
073-415 43 10
jonas.gustavsson@fasticonkompetens.se